Logo

Miso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Gæret soyasauce, der benyttes som en slags bouillon i det kinesiske og japanske køkken. Miso fremstilles af kogte soyabønner, som blandes med koji. Koji er ris, som er podet med svampen "Asper-gillus niger". Blandingen tilsættes vand, salt og gær. Gæringen forøger yderligere soyaproteinets fordøjelighed. Miso har konsistens som en lind grød. Den er meget sund og velsmagende i supper og orientalske retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her