Logo

Marvkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marvkål (Brassica oleracea) er også kendt under navnet foderkål. Det er en almindelig, dyrket kålart i Sydeuropa, men bruges ikke så meget i dansk mad. Marvkål dyrkes også som fodertilskud til hjorte. Førhen flækkede man stænglen og kogte den med i kødsupper. Den søde kødfulde marv blev spist med ske. Marvkål kan blive 2 meter høj i velgødet jord.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her