Logo

Marsala - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marsala er en hedvin, som er en omtale værd. Den produceres som en almindelig vin med vinstokkene grillo og cataratto eller nerello. Der findes mange typer Marsala, afhængig af den tilsatte alkohol. En af de bedre er en Solera. Solera skal mindst lagres i 10 år, men der findes også en udmærket 1-årig. Ideel til desserter.

Italiens kendteste hedvin, produceres nær byen Marsala på Sicilien, smagen er bittersød og kraftig.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her