Logo

Makrel - saltvandsfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
fanges i sommerhalvåret, men er fedest omkring høsttid, hvor den regnes for bedst. Makrellens kød er fedt og fast. Fisken har ringe holdbarhed og bør renses så hurtigt som muligt efter fangsten. Makrel serveres kogt, varm eller kold. Den kan også steges eller grillsteges hel eller i fileter. Man kan også købe makrel "gravad" eller røget. Som nyrøget er den en stor delikatesse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her