Logo

Majsolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
I modsætning til andre vegetabilske olier, har majsolie en stærk farve.
Den er velegnet til friturestegning og almindelig stegning, da olien er umættet og har er rygepunkt på 210ºC. Denne olie, er i USA, den mest populære, som producerer ca. 70 % af verdens majsolier.

Olien, der er neutral i smagen, er velegnet til dressinger og saucer og kan også bruges til bagning og stegning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her