Logo

Majs - sukkermajs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Majs dyrkes nu også i Danmark. Man spiser de næsten modne frøkolber. Hvis kolberne købes med svøb (hylsterblade), bør man bøje dem til side og se om majskornene er veludviklede, men ikke for modne. De skal være svagt gyldne og ikke mørkegule. Majskolber kan også købes på dåse og som dybfrost.
Anvendelse: Svøb og "skæg" fjernes. Hele, kogte kolber serveres med smør. Kogte majskorn serveres til kødretter eller blandes i salater. Sæson: August-september.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!