Logo

Majroe - rodkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majroe betragtes måske ikke umiddelbart som kål. Men det er en af de tidligste danske køkken­urter, selvom den sjældent høstes i maj, med mindre den er dyrket i væksthus. Importeret fås den dog hele året, og den er god i råsalat sammen med rødkål og hindbær ­eller kirsebærvinaigre. Prøv også majroen bogt i ovnen ved 200ºC. Skær den i grove både og vend bådene med olivenolie og ahorn­sirup, drys med salt. En god kom­bination til fjerkræ og vildt.
 
Andre typer rodkål: Kålrabi
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her