Logo

Lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Smagen af lime kan beskrives som en anelse mere parfumeret end citron, og den kan naturligvis anvendes på samme vis som citronen. Lime stammer fra troperne, hvor klimaet ikke pas­ser til citronen.
Specielt til ceviche fortrækkes lime: Mariner tynde skiver eller små tern fisk i en marinade af limesaft, chili, hvidløg og kori­ander. Lad fisken trække i mindst 5 timer, og server den råmarinerede fisk med ultratynde løgskiver, frisk koriander og bredbladet persille.
I det søde køkken holder jeg meget af at dryppe lidt limesaft og fintrevet limeskai i en supergod marcipan: limemarcipanen for­mes til små konfektstykker og overtrækkes med en god chokolade. Nemt og hurtigt til julekonfekten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her