Logo

Krokodille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crocodylidae spp.  Smagen af dette hvide kød minder om svinekød og kylling, og kødet er let vandagtigt, ikke sejt, men fibrøst. Marinering forbedrer smagen. Tilbered kødet i kort tid, da lang tilberedningstid gør det sejt. Kan hakkes og formes til frikadeller og pandesteges.

Store dyr med mange tænder og stor hale. Kødet virker hummeragtigt, og mere interessant end forventet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.