Logo

Kokosmel - Cocos nucifera eller Palmae

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kokosnødden med hvidt frugtkød og mælk kommer oprindelig fra Malaysia. Frugtkødet fås overalt i Vesten som kokosmel, der bruges i søde retter og slik, men i Sydindien og Sydøstasien bruges kokosmælk presset af det hvide frugtkød til krydring af alle former for mad. Kokosnøddens olie bruges til fremstilling af vegetabilsk fedtstof (palmin), sæbe, shampoo m.m.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her