Logo

Kiwi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Under kiwiens lodne, lysebrune skal gemmer der sig et smukt mønster. Den findes både med gult og med grønt frugtkød og er forfri­skende og rig på smag, men alligevel meget mild. Hvis man ikke vil have æg til morgen­mad, kan man bare skære en kiwi midt over og sætte den i æggebægeret i stedet.
Grøn kiwi indeholder enzymer, der får an­dre frugter til at modne hurtigt, hvis man lægger dem i den samme skål. Den indehol­der også enzymer, der mørner kød. Det er ikke nogen god ide at lave is af kiwi, for de samme enzymer får mælkeprodukter til at skille og forhindrer gelatine i at stivne.
Kiwi kaldes "kinesisk kirsebær", fordi den stammer fra Kina. Nu dyrkes frugterne man­ge steder, især i New Zealand, men desuden i Italien og Frankrig.
Kiwai (dessertkiwi eller cockrailkiwi) har glat skal med grønt frugtkød og små, sorte kerner. Den er ikke større end en vindrue, og man spiser hele frugten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.