Logo

Kirsebær - bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kirsebær er almindelige i Danmark, både som vilde og som dyrkede bær, men der importeres også en del fra andre lande. Italien leverer os moreller i maj. De sure sorter giver fin saft og kraftigt syltetøj.

Der skelnes mellem to arter. Surkirsebær og sødkirsebær. Kirsebær har været dyrket i Kina i over 4.000 år. Surkirsebær kaldes også for syltekirsebær. De bruges i grød, saft, vin og likør. Vi bruger fødteks kirsebær til ris a la mande, desserter og kager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?




Effektiv reklame - klik her