Logo

Kinesiske ægnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kinesiske ægnudler bliver af mange betragtet som forløberen for spaghetti.
Marco Polo tillægges æren af at have bragt dem til Europa. De er fremstillet af hvedemel og æg og kan også tilberedes og anvendes på samme måde som spaghetti.
I Kina spises nudler både til hovedmåltiderne og som snack eller til mellemmåltiderne. De kan købes overalt, lige fra de fineste restauranter til de små gadeboder.
Alt hvad der er langt, er ensbetydende med et langt liv i Kina, og derfor serveres de lange nudler altid til fødselsdagsselskaber i stedet for den fødselsdagskage, vi kender i den vestlige verden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her