Logo

Kinaradise - daikon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinaradisen er en form for ræddike. Der har været mange forvekslin­ger af, hvad der er hvad, for der findes flere forskellige former og far­ver, der ligner hinanden. Der er blevet dyrket ræddiker i Asien i mere end 2.500 år, og kinaradisen (daikon) som er en krydsning mellem ræddike og radise, er blevet en af Asiens mest dyrkede grønsager. Den er lidt mildere i smagen end radisen, og med sin sprødhed gør den sig vældigt godt i wok- og andre asiatiske retter. Strimlet eller skivet ræd­dike og kinaradise er friskt og godt i salater eller som pålæg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her