Logo

Karryblade - Kari phulia eller nim-blade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrybladtræet vokser i tropiske eller subtropiske områder. Det forekommer enten i vild tilstand eller som almindeligt havetræ i det sydlige Indien eller Malaysia.
Karryblade har en varm og tiltalende duft og afgiver en fin krydret smag til de retter, de tilsættes.
Almindelig brugt i asiatisk madlavning, hele eller knuste, til krydring af curries, krydrede kød- og fiskeretter, grøntsager, chutneys, pickles og relishes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her