Logo

Kalvekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Yderlår: Til benløse fugle, sprængt, helstegt i gryde, i sammenkogte retter og til hakket kød,samt udskåret i tynde strimler/skiver til Wok-retter.
Lårtunge: Til sprængt fødteks. saltkød.
Inderlår: Til wienerschnitzel, saltimbocca, fransk steg. Tynde strimler/skiver til Wok-retter.
Tern på spyd til pande- eller grillstegning. Samt til hakket kalvekød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her