Logo

Kalvekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Yderlår: Til benløse fugle, sprængt, helstegt i gryde, i sammenkogte retter og til hakket kød,samt udskåret i tynde strimler/skiver til Wok-retter.
Lårtunge: Til sprængt fødteks. saltkød.
Inderlår: Til wienerschnitzel, saltimbocca, fransk steg. Tynde strimler/skiver til Wok-retter.
Tern på spyd til pande- eller grillstegning. Samt til hakket kalvekød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her