Logo

Kålrabi - rodkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kålrabi bliver også kaldt "Nor­dens citron", fordi den har et meget højt indhold af C-vitamin. Og egentlig er det jo en appetit­lig betegnelse! Nordens citron/­kålrabi er god at blande med kar­tofler til kartoffelmos, eller skær den i stave til pommes frites. Bag også kålrabi i ovnen - skær den i mundrette stykker og vend dem i extra jomfruolivenolie, drys med salt og eventuelt nogle krydderur­ter og bag ved 200ºC i 30-40 minutter.
 
Andre typer rodkål: Majroe
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her