Logo

Julekonfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
For mange er den hjemmelavede konfekt ubestridt et af julens højdepunkter, både når herlighederne skal fremstilles, og når den siden skal fortæres.
Tilberedningen af julens sødeste sager - konfekt og knas - er en beskæftigelse, der samler mange familier omkring bordet i december. Det er dejlig måde at bruge ventetiden på, og så kan man benytte lejligheden til at lave en ekstra stor portion, der som en moderne form for julerente kan lægges i små glas med røde sløjfer omkring eller i anden fantasifuld indpakning og bruges til smågaver til hvem, der har gjort sig fortjent dertil.
Der bliver trillet kugler og lavet toppe, konfekt bliver lagt sammen af marcipan med nougat imellem, af tynde strimler kandiseret pomerans laves orangegrene ved at overtrække dem med chokolade, frugter kandiseres eller overtrækkes med marcipan og chokolade, dadler eller svesker udstenes og fyldes i stedet med mandler, marcipan eller andre lækkerier for til sidst at blive trillet i perlesukker. Alt medens børnenes mere eller mindre fantasifulde marcipanfigurer så småt tager form og farve.
Se opskrifter på julekonfekt Ved at skrive "julekonfekt" i navne-søgefeltet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.