Logo

Jicama

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne sydamerikanske knold ser umiddelbart lidt kedelig ud, men når den uspiselige skræl er skrællet væk, gemmer der sig det sprødeste og saftigste kød, man kan tænke sig. Smagen er sød som friske ærter. Mexicansk yams/kartoffelagtig knold. I Mexico spises den som snack. skær den i tynde skiver og bland den med limesaft, chili og frisk koriander. Også spidskommen er god til denne enkle snack.
Jicama er desuden god rå i salater, da den er utrolig sprød. Kogt er den ikke videre spændende, men bagt i skiver er den et godt tilbehør til de fleste kødretter. I tynde strimler kan den lynsteges sammen med andre grønsager til wokretter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her