Logo

Jasminris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Foretrækkes i Indokina. Klæbrig med karakteristisk duft af våde sokker.

Thailandske hvide, langkornede og polerede ris, der klæber let sammen efter kogning. Den foretrukne sort i Thailand og Sydøstasien, hvor den indgår i mange klassiske retter. Også fremragende til mange vestlige risretter.
Kan købes: i supermarkeder, asiatiske fødevareforretninger og delikatesseforretninger. Tilberedning: koges i 12-15 min.. (25 min. hvis de koges i en dobbeltgryde) - eller følg anvisningerne på emballagen. Absorberingseller afdrypningsmetoden, dobbeltgryde, riskoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!