Logo

Hvidløg - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Et karakteristisk krydderi i Middelhavslandene, den har derfra bredt sig til de nordligere breddegrader, hvor det er blevet populært. Det forhandles som hele løg (delt op i fed), som hvidløgspulver og hvidløgssalt. Lugt og smag er meget gennemtrængende, og hvidløg må anvendes med stor forsigtighed.
Anvendelse: Til de fleste kødretter, men også fx som krydderi i salater. Ofte nøjes man med at gnide skålen med et stykke hvidløg.
Lat. Allium sativum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her