Logo

Hirse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hirse er den mest mineralrige af alle kornarter, og hirsen  har også et højere fedtindhold end de fleste kornarter. Den indeholder ud over mange umættede fedtsyrer også en del B-vitaminer, kisel og jern.  I mindre mængder indeholder hisen også magnesium, kalium, flour og fosfor.
Hirse er let at fordøje og virker stimulerende på stofskiftet.
Hirse indeholder saponiner (bitterstoffer) og bør skylles grundigt med koldt inden anvendelse.
Koges 20-30 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her