Logo

Hestekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mørkt rødt og magert kød. Kan tilberedes som okse- eller vildtkød. Kødet agtes af de fleste ringere på grund af den påståede sødlige hestesmag. I Nordens oldtid var hesten et vigtigt offerdyr. Ved kristendommens indførelse blev slagtning og fortæring af hestekød streng forbudt. Først ved starten af den 19’århundrede blev det atter kilde til billigt kød. Slagtning og handel var forbeholdt hesteslagtere.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her