Logo

Havekørvel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Havekørvel (Anthriscus cerefolium) er en etårig letsående krydderurt der smager af anis. Den franske madekspert Escoffier har udtalt at kørvel var den vigtigste krydderurt af alle. Den indgår i krydderblandingen fines herbes. Brug de friske blade som pynt på smørrebrød. Lav kolde sommersupper med friske blade. Kog kørvel til stuvninger ligesom grønkål og spinat. Havekørvel fås hele året som dybfrostvare.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her