Logo

Gruyère, Gruyere - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Schweiz-Frankrig. I nær slægt med emmentaler. Den fremstilles i noget mindre format end denne og lagres i kælder med meget høj fugtighed. Derved dannes et kraftigt kitlag på osten. Kitlaget er årsagen til den kraftige smag og aroma, som er typisk for denne ostetype. Lagringstiden er 8-12 måneder. Fedtindhold 45%.
Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Din mening om lexabc.dk
Hvad er godt?
Hvad er dårligt?
Hvad mangler?
Mange tak for dit svar! Vi bruger svaret til at blive bedre.