Logo

Gratinere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bage en ret i ovnen ved høj varme, så der dannes en sprød, gylden overflade.
At gratinere er at give en ret en gylden/sprød overflade i ovnen ved stærk overvarme eller under grill.
Rasp, brødkrummer eller ost fordeles over retten, som herefter stilles i ovnen.
2
Gratinere er at udsætte en ret for stærk varme, helst udelukkende overvarme, og derved give den brun skorpe eller overflade.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her