Logo

Galangarod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Galangarod fås fra flere plantearter og kan bruges frisk eller tørret som pulver. Det er et ingefærlignende krydderi der har været kendt i Norden siden middelalderen, hvor bl.a. Henrik Harpestreng anbefaler det til lægedom. Galangarod fås i specialbutikker og indgår i flere af østens retter.
-
Rodfrugt i familie med ingefær, og med smag som ingefær, der har ligget i gin og terpentin. Forunderlig i middelalder-, balinesiske- og thairetter. Fås frisk, frossen eller tørret.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!