Logo

Francesone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dette italienske brød er en variant af naturbrødet "pane di altamura" - bagt uden gær - men lavet på hvidt mel. Il Fornaio har givet det navnet Francesone® fordi det blev meget populært blandt de franskmænd, der holdt syditalien besat i 1800-tallet. Den rene og originale smag af dette "pane di campagna" (landbrød) gør det perfekt til fødteks. Kogte bønner i tomat, linser med salvie og løg - eller en hvilken som helst anden rustik ret fra landkøkkenet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her