Logo

Fondant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fast, hvid sukkermasse fremstillet ved kogning af sukker.

Fondant tilsmages eller farves ofte med kaffe eller kakao og anvendes som fyld i konfekt, petit fours eller konditorkager.

Fondant
fra = sukkerglasur, lavet af sukker, vand og glykose.

Sukkermasse, der ved kogning og efterfølgende oparbejdning får en cremeagtig konsistens.

 

Fondantpulver er et specielt sukkerprodukt, der bl.a. kan købes hos Specialkøbmanden i Cityarkaden i København.

 

Andre forhandlere oplyses af Condi, tlf: 36 75 22 55

.

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her