Logo

Fines herbes - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dette franske udtryk for finthakkede krydderurter er blevet internationalt. Oprindelig betød "fines herbes" hakket persille, anvendt fortrinsvis i omeletter o.l., men nu står
det som regel for en blanding af persille, esdragon, kørvel og sommetider også purløg.
Anvendelse: De finthakkede krydderurter drysses over de færdige retter eller blandes i sauce, kød- og fiskeretter.

En blanding af fintskårne krydderurter: estragon, kørvel, persille og purløg. Anvendes i saucer og supper.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her