Logo

Eng-gedeskæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Eng-gedeskæg er en flerårig urt med pælerod. Den får gule blomsterhoveder der minder om mælkebøttens. De søde rødder og de unge skud kan kommes i salater. Roden kan koges og serveres som tilbehør eller den kan ristes og bruges som kaffeerstatning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her