Logo

Endivie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Endivie kaldes også for bittersalat, og er en salaturt der danner bladrosetter der kan være krusede eller glatbladede. Endivie kan anvendes i salat hvor friske sprøde blade indsamles fra køkkenhaven eller rødderne kan graves op om efteråret og fremdrives i mørke, hvorved blege skud (endivie salat) fremkommer. En norditaliensk variant hedder Radiccho og får røde blade. Endivie salat og friske hoveder af endivie er blevet populære i Danmark i de seneste år.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.