Logo

Endivie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Endivie kaldes også for bittersalat, og er en salaturt der danner bladrosetter der kan være krusede eller glatbladede. Endivie kan anvendes i salat hvor friske sprøde blade indsamles fra køkkenhaven eller rødderne kan graves op om efteråret og fremdrives i mørke, hvorved blege skud (endivie salat) fremkommer. En norditaliensk variant hedder Radiccho og får røde blade. Endivie salat og friske hoveder af endivie er blevet populære i Danmark i de seneste år.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?


Effektiv reklame - klik her