Logo

Druesukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Druesukker fremstilles af kartoffelmel eller majsstivelse, der ikke er tørret. Det koges med svovlsyre under tryk, hvorved stivelsen hydrolyseres til glukose. Druesukker sælges som et hvidt pulver og er dyrere end alm. sukker. Det bruges til fremstilling af madkulør til vin og konditorvarer og er "hurtig energi til hjernen". Druesukker desuden i honning og søde frugter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her