Logo

Curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klassisk krydderiblanding, som er blevet udviklet, for at vi kan lave indiske curries i Vesten.
En gængs curry forbedres ved tilsætning af lidt extra cayennepeber, ingefær, spidskommen, koriander og gurkemeje for at bevare den gule farve.

Oprindeligt var det saucen eller retten, som reglen en sammenkogt ret, der blev kaldt en karry
eller curry.

Curry staves også Karry (se dette)
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.