Logo

Croissant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(fr. 'halvmåne') lille horn bagt af hvede og som regel af en gærdej i tynde lag (feuilleté). Croissant spises som morgenbrød eller som en varm forret fyldt med skinke, ost eller en stuvning. Croissant bages undertiden med et fyld af chokolade.
-
Croissanter er lette, sprøde horn, som er klassisk tilbehør til café au lait på det franske morgenbord. Dejen til croissanter er meget rig på smør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her