Logo

Carambole - stjernefrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugten kaldes også stjernefrugt, hvilket ikke er så mærkeligt, når man ser den skåret over på tværs. Den er lidt besk, men frisk og syrlig i smagen. Det er oxalsyre, der giver den spe­cielle syrlighed. Man spiser hele frugten bort­set fra skallen.
Carambole bruges mest til dekoration, og hvis man lægger den på en chokoladekage sammen med andre eksotiske frugter, får man mange gode smagsoplevelser.
Frugten stammer fra det malaysiske ø-rige, men dyrkes i vore dage også i Vestindien, USA, Brasilien og Afrika.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.