Logo

Carambole - stjernefrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frugten kaldes også stjernefrugt, hvilket ikke er så mærkeligt, når man ser den skåret over på tværs. Den er lidt besk, men frisk og syrlig i smagen. Det er oxalsyre, der giver den spe­cielle syrlighed. Man spiser hele frugten bort­set fra skallen.
Carambole bruges mest til dekoration, og hvis man lægger den på en chokoladekage sammen med andre eksotiske frugter, får man mange gode smagsoplevelser.
Frugten stammer fra det malaysiske ø-rige, men dyrkes i vore dage også i Vestindien, USA, Brasilien og Afrika.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Smæk insektet!