Logo

Canton køkkenet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Canton er den sydøstlige region af Kina. Området er rigt på alle mulige råvarer, bl.a. fersk- og saltvandsvandsfisk og skaldyr. Cantoneserne producer kyllinger og duer i samme kvalitet som de legendariske, franske Bresse fjerkræ. Stilen er ren og klar. Ofte får man serveret de "ægte" råvarer, bare dampet eller pocheret og serveret med en dipping sauce. Canton-kokkene går meget op i råvarernes kvalitet, og nøjes med en enkel tilberedning, så smagen af det udvalgte produkt ikke "forstyrres". Canton køkkenet er en slags Zen-køkken, hvor delikate drys af ingefær, soja, løg og alle mulige tørrede produkter bruges som tilsmagning. En specialitet er de såkaldte dim-sum, "små gaver som man giver fra hjertet".
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.