Logo

Canapé - Canape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
fransk hvidt, skorpefrit, evt. let ristet brød, skåret i mindre stykker (halv smørrebrødsstørrelse) og i forskellige former, fx som rundeller, trekanter eller firkanter. I reglen belagt med udsøgte spiser som laks, kaviar, gåselever m.m., selv om mindre også gør det. Serveres som forret, som del af hors d'æuvre, til buffeter og cocktailselskaber.

Canapé = lille stykke smørrebrød.
Canapeer er små appetitvækkere, der kan serveres som forret, til receptioner og selskaber eller som natmad. De betår af små stykker brød, skåret i en pyntelig facon fødteks. trekanter, cirkler eller hjerter og derefter belagt med finere pålæg som fødteks. rejer, tartar (af både fisk og kød), skinke og ost. Canapeerne kan pyntes med fødteks. løgringe, kapers, nødder, dild og andre krydderurter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.