Logo

Bruskfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Chondrichtyes, hajer og rokker har ikke kalk- men bruskskelet, regulerer deres saltbalance ved hjælp af urinstof (urea) og opmagasinerer som magre benfisk (fx torskefisk) ikke fedt i kødet, men i leveren.Bruskfisk er derfor uden ben, har som friskfangede en ammoniakagtig, stikkende lugt, som fortager sig efter nogen tid og ved tilberedning. Bruskfisk fra danske farvande af gastronomisk interesse er sildehaj og pighaj, samt sømrokke, tærpe og skade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her