Logo

Bruskfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Chondrichtyes, hajer og rokker har ikke kalk- men bruskskelet, regulerer deres saltbalance ved hjælp af urinstof (urea) og opmagasinerer som magre benfisk (fx torskefisk) ikke fedt i kødet, men i leveren.Bruskfisk er derfor uden ben, har som friskfangede en ammoniakagtig, stikkende lugt, som fortager sig efter nogen tid og ved tilberedning. Bruskfisk fra danske farvande af gastronomisk interesse er sildehaj og pighaj, samt sømrokke, tærpe og skade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her