Logo

Brunt sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
der er fremstillet af sukkerrør, kan i vore dage købes som små stykker mokkasukker. De kan knuses eller opløses og være et pikant krydderi i visse desserter og drinks, fordi dette sukker, i modsætning til hvidt sukker, virkelig smager af noget.
Anvendelse: Sukker er ikke noget krydderi, men anvendt i meget små doser, kan det sommetider fremhæve en rets smag uden egentlig at søde. Ellers er tilsætning af sukker, fx i salatmarinader, kun af det onde.
I kager og desserter, hvor der skal bruges sukker, er det, foruden smagsgivningen, også andre egenskaber hos sukkeret, som man udnytter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os