Logo

Broccoli - blomsterkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli er en ret ny kåltype her i Norden, men har været kendt i Mid­delhavsområdet i rigtig mange år. Oftest anvender man kun selve blom­sterdelen og en lille smule af stænglen. Men tilbered også gerne hele stænglen for sig selv. Er de meget grove, kan de skrælles, men ellers skæres de i enten skiver eller stave og ristes på panden i lidt extra jom­fruolivenolie. Drys med reven parmesan og friskkværnet peber.
 
Andre typer blomsterkål: blomkål, simonekål
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her