Logo

Brissel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
thymus, hos pattedyrene en kirtel i lymfesystemet, siddende i brystet og af betydning for immunforsvaret. Kirtelen er flerdelt, sammenholdt af hinder og indeholder en mængde små kamre. Brissel er størst hos unge dyr og anses for en delikatesse. l handelen kommer kalve- og lammebrissel, begge er kostbare. Før tilberedning renses brissel for hinder, vaskes, blancheres og afkøles under pres; den kan derefter grilles, sauteres eller ovnsteges med forskellige garniturer, indgå i ragouter, patéer eller terriner eller selv bruges som garniture.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her