Logo

Braisere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
At tilberede hele eller store stykker af af kød, vildt, fisk, fjerkræ med en anelse vin, fond i en gryde med låg.
Som oftest brunes hovedingrediensen og tilberedes derefter enten i ovn eller gryde.
Denne tilberedningsform er velegnet til ældre fugle eller sejt kød. Tilberedningsmetoden giver en særlig god, smagsfuld og fyldig sauce.

At braisere er at dampstege under låg med suppe, fond eller sky, dvs. halvt stegning, halvt kogning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her