Logo

Bordeaux - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vinområdet er hjertet af Frankrigs, og derfor også verdens, vinkultur og -dyrkning. De kendteste distrikter er Haut-Medoc, Graves, St. Emilion, Pomerol og Sauternes. De nævnte distrikter fremstiller nogle af verdens topvine, men et ret stort distrikt, Entre-deux-Mers mellem de to floder Sauil Bourg og Blaye på nordbredden, producerer mere jævne, men udmærkede og relativt billige vine.
Der produceres både hvide og røde vine overalt, dog kun røde i Pomerol. De røde vine karakteriseres ved dyb farve, kraftig garvesyre, som giver vinen langt liv. St. Emilion- og Pomerolvinene har lidt mere alkohol end Haut-Medoc og Gravesvinene, men har mindre garvesyre. Sauternesvinene er altid hvide, meget søde og fyldt med blomsterduft. De hvide Gravesvine, selv de tørre varianter, har en del sødme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her