Logo

Blomsterkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den hedder også tallerkensmækker, landløber og nasturtium og er en etårig sommerblomst (Tropaeolum majus) der nu også regnes blandt krydderurterne. Den stammer fra Peru, hvor den længe blev brugt som lægeplante for indianerstammer og de rå friske blade kan spises under en mad for at stoppe en forkølelse i opløbet. Blade smager skarpt af karse. Blomster smager mildt af karse. De umodne frø kan syltes som kapers. De tørrede frø kan bruges som erstatning for peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her