Logo

Blå- og hvidskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
denne familie af bløde oste med højt fedtindhold har vækst af hvid skimmel (Penicillium camemberti) på ydersiden, mens det indre er marmoreret af blågrøn skimmel (Penicillium roqueforti). Begge svampearter er ilthævende, så osten må perforeres For at grønskimmelen kan vokse. På grund af massens konsistens går den indre vækst i stå af sig selv, og ost af denne type bevarer mildhed med nogen aroma. I Danmark produceres et antal noget forskellige oste af denne type, på grundlag af et originalt dansk udviklingsarbejde. Se også ost.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her