Logo

Biksemad.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
dansk ret fra hverdagskøkkenet af koldt kød eller flæsk og kogte kartofler stegt i fedt eller smør og tilsat stegte løg. Serveres traditionelt med syltet rødbede og opgraderes hyppigt med spejlæg eller tilmed bearnaise, sidstnævnte en Oskar Davidsen kreation. I svensk køkken kaldes en tilsvarende ret pytt i panna, men laves typisk med skinke, ingredienserne skæres finere end i Danmark og garnituren er rå æggeblomme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her