Logo

Beurre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
fra = smør.
Beurre battu = rørt smør.
Beurre Blanc = smeltet usaltet smør smagt til med hvidvin og skalotteløg.
Beurre Colbert = persillesmør med kødglace.
Beurre d'ail = hvidløgssmør.
Beurre d'anchois = ans j ossmør.
Beurre fondu = smeltet klaret smør.
Beurre maitre d'hotel = persillesmør.
Beurre manié = smør rørt med lidt mel til en pastaagtig konsistens (smørbolle).
Beurre marchand de vins = rødvinssmør.
Beurre noir = brunet smør.
Beurre noisette = letbrunet smør.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?





Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her